marți, 20 octombrie 2009

Meditatie de unificare a energiilor cristalelor Atlantid si Lemurian

Spune-i sufletului tău să se conecteze la Dumnezeu si la Mama Pamant printr-un tub de lumină. Lumina va curge prin chakra coroana de la Tatal Ceresc pana in inima ta si va urca prin chakra radacina de la Mama Pamant pana in inima.
Simte iubirea lui Dumnezeu si a Mamei Pământ în inima ta si uneste-le cu iubirea ta intr-o singura iubire.

Respira aceasta iubire unificata pana cand te simti plin cu iubire atat in interior cat si in afara. Aceasta iubire te va proteja de orice rău.

Cheama ingerii tai protectori, ghizii tai spirituali si preotesele Atlantidei si Lemuriei sa te ajute si sa te protejeze in aceasta meditatie.

Mergi in doua calatorii separate la templele iubirii din Lemuria si Atlantida.

Templul Atlantid se află în partea de jos a oceanului Atlantic si este in forma unei piramide albe. Mergi in interiorul piramidei, acolo este un cristal.

Cere cristalului sa se deschida pe sine pentru tine. Mergi in interiorul cristalului si cere-i sa-si conecteze energiile la inima ta. El va face asta.

Fara sa te deconectezi de la cristalul Atlantid, mergi la templul Lemurian care este de forma unui cort. Deschide usile imense si intra inauntru. Acolo vei gasi un cristal. Tine cristalul intre mainile tale si roaga-l sa se conecteze la inima ta. Odata ce inima ta este conectata la amandoua cristalele, adu aceste energii impreuna si uneste-le intr-una singura in inima ta.

Cere energiei unificate a cristalelor sa armonizeze si sa uneasca ambele parti ale creierului tau intr-una singura, sa te vindece si sa te armonizeze.

Cere inimii tale sa se deschida si sufletului tau sa trimita energie catre cunostintele tale si prin ele mai departe cunostintelor acestora si asa mai departe catre toata umanitatea. Stai cat doresti in aceasta stare de a darui si a primi iubire.

Multumeste lui Dumnezeu, Mamei Pamant, preoteselor Lemuriene si Atlantide, ingerilor si ghizilor tai care te-au ajutat in aceasta meditatie.